Ο εκπρόσωπος του Κώστα Σλούκα, Πάνος Καπάζογλου πήρε θέση στα σενάρια που κυκλοφόρησαν και ανέφεραν ότι ο Ελληνας γκαρντ είχε επαφή με τον Ολυμπιακό και είπε το «ναι» στους «ερυθρόλευκους».

Ο μάνατζερ του Σλούκα διέψευσε εμμέσως πλην σαφώς τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν σήμερα και ανέφεραν ότι ο Ελληνας γκαρντ είπε το «ναι» στον Ολυμπιακό και συμφώνησε με την ομάδα για συμβόλαιο 3 ετών έναντι 5,5 εκατ.

Ο Πάνος Καπάζογλου πήρε θέση με ανάρτησή που έκανε στα social media με αφορμή το όλο θέμα. Ο εκπρόσωπος του Έλληνα γκαρντ διέψευσε έμμεσα την ύπαρξη συμφωνίας και ανέφερε ότι ο Σλούκας έχει συμβόλαιο με την Φενέρμπαχτσε και δεν μπορεί να κάνει διαπραγματεύσεις με καμία ομάδα.

Αναλυτικά ο Πάνος Καπάζογλου ανέφερε στο μήνυμά του στο twitter:

«Με όλο τον σεβασμό στην δουλειά όλων των αθλητικών ΜΜΕ, των ιστοσελίδων, θα ήθελα να επαναλάβω για άλλη μια φορά ότι ο Κώστας Σλούκας έχει συμβόλαιο με την Φενέρμπαχτσε και δεν μπορεί να εμπλακεί σε κανενός είδους διαπραγματεύσεις με κανένα κλαμπ στον κόσμο».

Το θέμα βέβαια, είχε διαψεύσει νωρίτερα και ο Ολυμπιακός. Από τους «ερυθρόλευκους», έλεγαν ξεκάθαρα πως το θέμα δεν ισχύει.

Το σενάριο αυτό ανέφερε ότι όλα έγιναν σήμερα το απόγευμα. Ο Σλούκας φέρεται να είχε συνάντηση με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας τους στην Αθήνα.

Εκεί τα βρήκε με τους διοικητικούς ηγέτες του Ολυμπιακού, καθώς η πρόταση που του έκαναν ήταν 5,5 εκατ. για 3 χρόνια.  Έτσι είπε το «ναι» και θα γυρίσει και πάλι στον Ολυμπιακό.

 

ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΠΑΖΟΓΛΟΥ