Ήταν ένα θέμα που “έπαιζε” πολύ το καλοκαίρι. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας παραδέχθηκε ότι είχε πρόταση από τη Φενερμπαχτσέ, όμως σήμερα η εφημερίδα “Πράσινη” αποκάλυψε ότι η… σχέση είχε προχωρήσει ακόμα περισσότερο, εμφανίζοντας το συμβόλαιο, το οποίο είχε την υπογραφή του προπονητή του Ολυμπιακού.

Ένα συμβόλαιο που δεν ενεργοποιήθηκε ποτέ, αφού ο Ολυμπιακός είχε την οψιόν ανανέωσης της συνεργασίας. Ο ίδιος ο Μπαρτζώκας είχε δηλώσει στον ΣΕΠΚ “… φέτος είχα την ευκαιρία να επιλέξω κάτι τέτοιο και μάλιστα σε ένα τεράστιο κλαμπ όπως είναι η Φενέρ, όμως πιστεύω ότι στη δουλειά μας οι συχνές αλλαγές δείχνουν λίγο τυχοδιωκτισμό.

Παράλληλα όταν σου παρέχονται οι συνθήκες που μου δόθηκαν στον Ολυμπιακό θα ήταν αχαριστία να επιλέξω το εξωτερικό, παρότι η Φενέρ -για όσους γνωρίζουν- είναι μία τεράστια ομάδα σε μέγεθος κόσμου και οικονομικά”.

Είναι ένα θέμα που ενδεχομένως θα τροφοδοτήσει την κόντρα ανάμεσα στις δύο πλευρές και που σίγουρα θα πρέπει να απαντήσει ο κορυφαίος προπονητής της Ευρωλίγκας, αν όντως υπήρχε υπογραφή του σε συμβόλαιο που του προτάθηκε από την τουρκική ομάδα.