Το θέμα με τα δυο ανατριχιαστικά πανό της ντροπής που ανέβασαν οπαδοί του Ολυμπιακού χθες στο ΣΕΦ στο ματς με την Ζαλγκίρις, φαίνεται ότι προκαλεί Εισαγγελική παρέμβαση. Ο αθλητικός Εισαγγελέας Πειραιά, Αλέξης Σουλιώτης, φέρεται να ετοιμάζεται να παρέμβει στο όλο θέμα.

Πληροφορίες ανέφεραν ότι ο Εισαγγελικός λειτουργός δεν θα αφήσει το όλο ζήτημα να περάσει έτσι και ετοιμάζεται να ζητήσει (πιθανότατα την Δευτέρα 1/4) οπτικοακουστικό υλικό (από το κλειστό κύκλωμα βίντεο που υπάρχει στο ΣΕΦ και είναι υπό την εποπτεία της Αστυνομίας και ίσως και από το κανάλι που μετέδωσε τον αγώνα) για να διερευνήσει το θέμα και να αποδώσει ευθύνες (αν υπάρξουν).

Όλα έγιναν χθες στο ΣΕΦ. Οπαδοί του Ολυμπιακού ανέβασαν δυο πανό που… εμμέσως έκαναν αναφορά στα αιματοβαμμένα επεισόδια που είχαν γίνει στην οδό Λαυρίου στις 29/3/2007 ανάμεσα σε χούλιγκανς των δυο «αιωνίων» αντιπάλων. Στο σημείο είχε στηθεί ένας αληθινός πόλεμος με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του από μαχαιριές ο φίλαθλος του Παναθηναϊκού, Μιχάλης Φιλιόπουλος.

Το ένα πανό που ανέβηκε πρώτο ανέφερε: «Γαύρε θυμήσου τον θρίαμβο της Παιανίας» και το που ανέβηκε άλλο πιο μετά τόνιζε: «Φαντάζει ωραία στην Παιανία η πράσινη σημαία 29/3/2007».

Ζήτησαν να κατέβει

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είδαν αργά τα πανό προς το τέλος του ματς. Αντέδρασαν, όμως, αμέσως. Όπως έλεγαν από την ερυθρόλευκη ΚΑΕ ο εμπορικός διευθυντής της ΚΑΕ και στέλεχος της ομάδας, Νίκος Λεπενιώτης πήγε στην εξέδρα και ζήτησε να κατέβουν τα πανό. Oπερ και εγένετο.