Ο Κάιλ Χάινς ανέλαβε την… παρουσίαση της νέας μπάλας που θα χρησιμοποιήσει η Ευρωλίγκα στα πλέι οφ. “Βλέπουμε παντού μπάλες της Ευρωλίγκας, είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξουμε με μια τέτοια μπάλα και εύχομαι να φέρει πολλές νίκες στην ομάδα μας. Η Spalding δημιουργεί προϊόντα υψηλής ποιότητας και η Ευρωλίγκα συνεργάζεται με τη Spalding και αυτό είναι το καλύτερο. Σίγουρα είναι μια πολύ ωραία μπάλα, για την Ευρωλίγκα είναι κάτι σημαντικό” είπε αρχικά και συνέχισε: “Είναι πιο εύκολο να τη χειριστείς, παίζουμε τις τελευταίες 5-6 μέρες, αλλά είναι σαν να την έχουμε καιρό μαζί μας. Ελπίζω να μας φέρει γούρι”.

Ο Αμερικανός μίλησε και για το αυριανό ματς με την Εφές: “Πρέπει να έχουμε τον έλεγχο του ρυθμού, αυτό θα είναι το πιο σημαντικό. Αν παίξουμε όπως με την Χίμκι, με ενέργεια και βγάλουμε όλο μας το “είναι” στην άμυνα, τότε θα παίξουμε καλά.

Είναι μια ομάδα εξαιρετική, έχουν καλούς ψηλούς, καλούς γκαρντ και θα έρθουν να κάνουν το παιχνίδι τους. Θα είναι σκληρή και ανταγωνιστική σειρά. Κατά τη γνώμη μου το πόσο καλή και ποιοτική θα είναι η άμυνα μας επάνω στους γκαρντ τους θα είναι το κλειδί στη σειρά”.

Για τη νέα μπάλα μίλησε και ο εκπρόσωπος της Ευρωλίγκα, Κίμωνας Στέφος: “Το ευρωπαϊκό μπάσκετ σε επίπεδο συλλόγων αξίζει να έχει κάτι ξεχωριστό, μια μπάλα σύμβολο. Βρήκαμε έναν συνεργάτη που μας βοήθησε να κάνουμε τη μπάλα πραγματικότητα. Η μπάλα unite έχει κάτι το μοναδικό, προβάλει το ομαδικό πνεύμα. Η ασημένια διαγράμμιση συμβολίζει το elite ταλέντο στο παιχνίδι μας ενώ η αντίθεση του πορτοκαλί και του μαύρου αντιπροσωπεύει τη δράση και τον ρυθμό στα ματς της Ευρωλίγκας“.