O Aaron Harrison επέστρεψε και πάλι πίσω στην ενεργό δράση και τέθηκε ξανά στην διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα. Ο Αμερικανός παίκτης του Ολυμπιακού ξεπέρασε το πρόβλημα (μυϊκός σπασμός στους ραχιαίους), που τον είχε αφήσει «εκτός» για 8 μέρες και επέστρεψε κανονικά από σήμερα (23/2) στις προπονήσεις του Ολυμπιακού.

Αν όλα πάνε καλά και δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο (βλέπε: κάποια υποτροπή) ο Aaron Harrison θα ενισχύσει κανονικά την ομάδα στο κρισιμότατο εντός έδρας ματς απέναντι στην CSKA (25/2, 21:00) στην 26η Αγωνιστική της Euroleague.

O Aaron Harrison ήταν στα… πιτς από τις 15/2. Όλα είχαν ξεκινήσει λίγο πριν το φιλικό με το Μεσολόγγι στο ΣΕΦ. Ο Ολυμπιακός είχε ανακοινώσει λίγο πριν το τζάμπολ του φιλικού ότι ο Αμερικανός υπέστη μυϊκό σπασμό στους ραχιαίους και δεν θα παίξει στο παιχνίδι με τους «νεοφώτιστους» της Basket League.

O Αμερικανός γκαρντ των ερυθρολεύκων έκανε προσπάθεια να προλάβει το επόμενο ματς της ομάδας, που ήταν η μάχη με την Efes στην Πόλη. Δεν τα κατάφερε όμως.

Το πάλευε μέχρι την τελευταία στιγμή, αλλά το πρόβλημα δεν έλεγε να τον αφήσει και έτσι έμεινε στην Ελλάδα και δεν έπαιξε απέναντι στους Τούρκους στην Πόλη. Ο Aaron Harrison είχε μείνει «εκτός» από τότε, αλλά από σήμερα επέστρεψε ξανά στις προπονήσεις και φαίνεται ότι θα είναι «ετοιμοπόλεμος» για τη συνέχεια.