Οι φόβοι του Ολυμπιακού για τον τραυματισμό του Hassan Martin στο παιχνίδι (18/2) με την Efes στην Πόλη βγήκαν τελικά αληθινοί. Οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν και επίσημα ότι ο Αμερικανός σέντερ έχει υποστεί ρήξη έξω μηνίσκου δεξιού γόνατο. Έτσι θα μπει στο χειρουργείο την Δευτέρα (22/2) και θα μείνει εκτός δράσης για 5 με 6 εβδομάδες!

Ο τραυματισμός του Martin ήταν που έκανε την ομάδα να ψάξει άμεσα για σέντερ και έτσι δείχνει να έχει κλείσει ήδη τον Κώστα Κουφό, ο οποίος μάλιστα θα προσθέσει στην φροντ λάιν της ομάδας το ψηλό και βαρύ 5άρι που έλειπε φέτος από την γραμμή των 5αριών.

Ο Ολυμπιακός, πάντως, μπορεί να λέει ότι η ατυχία με τους τραυματισμούς δεν έχει τελειωμό φέτος, καθώς ήδη στα πιτς είναι οι Aaron Harrison και Κωστας Παπανικολάου και μάλιστα κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ακόμα το πότε θα επιστρέψει ο «Παπ».

Η απουσία του Martin για σχεδόν 1,5 μήνα είναι σημαντικό πλήγμα, καθώς ο Αμερικανός ήταν φέτος ένα από τα σημεία αναφοράς της ομάδας. Ο Αμερικανός είχε φέτος μέσο όρο στην Euroleague στα  24 ματς που έπαιξε, 9 πόντους, 5 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 1 τάπα ανά 23 αγωνιστικά λεπτά.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ολυμπιακού:

Νοκ άουτ Μάρτιν

Στην αναμέτρηση με την Αναντολού Εφές ο Χασάν Μάρτιν υπέστη ρήξη έξω μηνίσκου δεξιού γόνατος. Ο Αμερικανός σέντερ θα υποβληθεί την Δευτέρα (22/02) στο Ιατρικό Ψυχικού σε χειρουργική επέμβαση από τον γιατρό της ομάδας μας, κ.Θεοφάνη Τσαβίση και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για 5 με 6 εβδομάδες.