Ο Ολυμπιακός εντείνει την προσπάθεια του ώστε να προλάβει να αποκτήσει τον σέντερ που χρειάζεται, με την σχετική προθεσμία από την Ευρωλίγκα να λήγει αύριο (Τετάρτη 24/2) το απόγευμα, ώστε όποιος αποκτηθεί να μπορέσει να αγωνιστεί στον δεύτερο γύρο του Τop-16.

Ο παίκτης που δείχνει να έχει προβάδισμα είναι ο 30χρονος σέντερ Φράνκ Έλεγκαρ (2,08) ο οποίος αγωνίζεται στην Τουρκία και την Άγκυρα, και όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Trend Basket», οι πρωταθλητές Ελλάδας, επανήλθαν με βελτιωμένη πρόταση, θέλοντας να λύσουν το ορατό πρόβλημα που έχουν μέσα στην ρακέτα τους.

Ο σέντερ από τους Παρθένους νήσους έχει αγωνιστεί στην Ελλάδα την περίοδο 2011-12 και συγκεκριμένα στο Μαρούσι, όπου σε 13 παιχνίδια με την ομάδα των Βορείων προαστίων σκόραρε 9,1 πόντους με 4,8 ριμπάουντ, ενώ ήταν ο πρώτος στην Α1 με 5 κοψίματα ανά παιχνίδια. Ως τώρα στην Τουρκία έχει 8,2 πόντους και 7,8 ριμπάουντ σε 16 παιχνίδια, ενώ οι δυο ομάδες βρίσκονται προς το παρών σε διαπραγματεύσεις, με την διοίκηση της Άγκυρας να συνεδριάζει έκτακτα ώστε να αποφασίσει τι μέλει γενέσθαι.