Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Rixos Cup στην Τουρκία και επέστρεψε στη… βάση του προκειμένου να συνεχίσει την προετοιμασία του ενόψει της νέας αγωνιστική σεζόν. Η ομάδα του Πειραιά επέστρεψε στην Αθήνα για λίγες μέρες, καθώς την Τρίτη (01/10) αναμένεται να αναχωρήσει για τη Βραζιλία, όπου και θα αντιμετωπίσει για τον διπλό τελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου κόντρα στην Πινιέιρος Σκάι.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος έμεινε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την εικόνα που έδειξαν οι παίκτες του στην Κωνσταντινούπολη, περιμένει να ενταχθούν στις προπονήσεις των Πρωταθλητών Ευρώπης ακόμη δύο παίκτες. Ο λόγος για τους Βασίλη Σπανούλη και Μίρζα Μπέγκιτς, οι οποίοι δεν έχουν καταφέρει ακόμα να γυμναστούν μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους. Αμφότεροι, αναμένεται να βρίσκονται στην αποστολή του Ολυμπιακού για τη Βραζιλία και να μπουν σιγά – σιγά στον ρυθμό της ομάδας.

Στο μεταξύ, ο Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος ήταν και το πρόσωπο του αγώνα με αντίπαλο την Μπεσίκτας στον τελικό του Rixos Cup έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο twitter: “Πίσω στην Αθήνα, ενθουσιασμένος που θα δω για λίγες μέρες την οικογένειά μου, πριν φύγουμε για τη Βραζιλία την Τρίτη”.