Στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού έχουν ήδη ξεχάσει την εκτός έδρας νίκη που πέτυχαν κόντρα στο Παναθηναϊκό και πλέον επικεντρώνονται στον τρίτο τελικό στο ΣΕΦ (14/06, 19.30).

Οι Πειραιώτες απέχουν μόλις μία νίκη από την κατάκτηση του τίτλου στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League, αυτό όμως δεν σημαίνει πως εφησυχάζουν. Ίσα ίσα, τώρα που έκαναν το 2-0 στην τελική σειρά μετά το «διπλό» στο ΟΑΚΑ, είναι που θα πρέπει να συγκεντρωθούν ακόμα περισσότερο για να… σκουπίσουν τη σειρά. Η προετοιμασία τους ξεκίνησε χωρίς ίχνος καθυστέρησης στο φαληρικό στάδιο, με το Γιάννη Σφαιρόπουλου να μην έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Ιωάννη Παπαπέτρου, που ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα και δεν μπορεί να ενισχύσει την ομάδα του στα τελευταία παιχνίδια της στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι ρυθμοί, όπως ήταν λογικό, δεν ανέβηκαν ιδιαίτερα για όσους είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο δεύτερο τελικό με τον «αιώνιο» αντίπαλο στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, ενώ ο 48άχρονος τεχνικός προχώρησε και σε ανάλυση στους παίκτες του των λαθών του, προκειμένου να μην τα επαναλάβουν στο τρίτο ματς.