Την ευκαιρία να “ανακρίνουν” τον Βαγγέλη Μάντζαρη θα έχουν το απόγευμα της Τρίτης (02/02, 16:00) οι φίλοι του Ολυμπιακού, όπως ανακοίνωσε η “ερυθρόλευκη” ΚΑΕ.

Ο 25χρονος γκαρντ του Ολυμπιακού θα δώσει το απόγευμα της Τρίτης (02/02, 16:00) μια ιδιαίτερη συνέντευξη στο επίσημο κανάλι της ΚΑΕ στο Youtube. Η ιδιαιτερότητα της συνέντευξης έγκειται στο γεγονός ότι οι ερωτήσεις θα προέρχονται από τους φίλους των “ερυθρόλευκων”, οι οποίοι θα μπορούν μέσω twitter, αλλά και με σχόλια στη live συνέντευξη στο Youtube, να ρωτήσουν ό,τι θέλουν τον Έλληνα διεθνή είτε για τον ίδιο είτε για την ομάδα.

Μάλιστα, όπως προκύπτει από την ανακοίνωση, ο Μάντζαρης θα είναι ο πρώτος παίκτης που θα απαντήσει ζωντανά σε ερωτήσεις των φιλάθλων, ωστόσο θα ακολουθήσουν κι άλλοι παίκτες των Πειραιωτών

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Βαγγέλης Μάντζαρης θα είναι ο πρώτος παίκτης του Ολυμπιακού που θα απαντήσει ζωντανά σε δικές σας ερωτήσεις.
 
Την Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 16.00, ο διεθνής πλέι μέικερ θα δώσει μια διαφορετική συνέντευξη στο Olympiacos BC TV.
 
Οι ερωτήσεις θα γίνουν απ’ όλους εσάς. Μέσα από το hashtag #askmantza στο Twitter αλλά και στα σχόλια της live συνέντευξης στο Youtube ρωτήστε τον 25άχρονο άσσο του Θρύλου για όποια απορία έχετε τόσο για τον ίδιο όσο και για την ομάδα.
 
#askmantza…»