Ο Ολυμπιακός, είχε χάσει στην εκτός έδρας αναμέτρηση για την πρώτη φάση της Ευρωλίγκα με την Αναντολού Εφές, τον Πάτρικ Γιανγκ, με τον τραυματισμό τους στους χιαστούς και το χειρουργείο έπειτα, να τελειώνουν από πολύ νωρίς τη σεζόν για τους ίδιους. Η «ζημιά» αυτή, ωστόσο, κάθε άλλο παρά έχει επηρεάσει αρνητικά την ψυχολογία του Αμερικανού σέντερ, ο οποίος καθημερινά παλεύει μέχρι τη στιγμή της αποκατάστασής του, θέλοντας σε κάθε περίπτωση να… εισβάλει στο παρκέ.

Μετά από ένα τρομερό βίντεο που δημοσίευσε ο ίδιος, με δικό του κάρφωμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram (με το πρόβλημα στο γόνατό πάντα), έμελλε να σήμερα (23/3) να παραδώσει ένα όμορφο μάθημα ζωής, με έμφαση στο πώς πρέπει καθένας να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες που βρίσκονται μπροστά του.

«Είναι ένας καθημερινός αγώνας και μια δοκιμασία για όσα έχεις βιώσει στη ζωή σου. Ο κόσμος μιλά για τη σημασία να ζεις τη διαδικασία όταν δουλεύεις για τους στόχους και τα όνειρά σου. Αυτό δεν θα μπορούσε να είναι πιο αληθινό, όταν είσαι αναγκασμένος να μένεις απέξω από αυτό που αγαπάς. Γίνομαι καλύτερος άνθρωπος, παίκτης, φίλος, γιος, αδερφός, συμπαίκτης και συνολικά προσωπικότητα. Ευχαριστώ το Θεό για τις δοκιμασίες της ζωής, γιατί οι δυσκολίες μάς αναγκάζουν να βελτιωνόμαστε», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.