Του Φώτη Δουκάκη
29/05/2012 (21:36)

Με την παρουσία των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου, αλλά και του αντιπροέδρου της ΚΑΕ, Γιώργου Σκινδήλια, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει του τέταρτου τελικού με τον Παναθηναϊκό. Ο Ντούσαν Ιβκοβιτς μιλώντας για την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ, τόνισε πως οι “ερυθρόλευκοι” είναι αυτοί που έχουν το ψυχολογικό προβάδισμα:
“Μέχρι τώρα και τα τρία παιχνίδια ήταν ματς υψηλού επιπέδου όπως περίμεναν όλοι. Προσωπικά πιστεύω ότι η ομάδα μου έχει ένα μικρό ψυχολογικό προβάδισμα γιατί έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι στο ΣΕΦ ακόμα κι αν χάσουμε την Τετάρτη.

Αυτό παράλληλα είναι και μια μικρή πίεση για τον Παναθηναϊκό. Τους σεβόμαστε απόλυτα και περιμένουμε ένα κλειστό και σκληρό παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες”.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης είπε: “Είναι σημαντικό ότι πηγαίνουμε στο ΟΑΚΑ έχοντας το πλεονέκτημα του 2-1 αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχουμε φτάσει στο στόχο. Ο πρωταθλητής βγαίνει στις τρεις νίκες και για να το πετύχουμε χρειαζόμαστε μια ακόμα, είτε στο ΟΑΚΑ, είτε στο ΣΕΦ. Ο Παναθηναϊκός είναι σπουδαία ομάδα και τώρα που παίζει με την πλάτη στον τοίχο θα είναι ακόμα πιο επικίνδυνος. Γι’ αυτό το λόγο και θα πρέπει την Τετάρτη να κάνουμε την καλύτερη μας φετινή εμφάνιση”.