Ευτυχισμένος που επιστρέφει στην Ελλάδα και αγωνίζεται, πλέον, με τα χρώματα του Ολυμπιακού δήλωσε κατά την άφιξή του στη χώρα μας σήμερα το πρωί ο Γκιόργκι Σερμαντίνι. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα νωρίς το πρωί και στις πρώτες του δηλώσεις φρόντισε να καταδείξει την ικανοποίησή του για την μεταγραφή του στους πρωταθλητές Ευρώπης.

Είμαι ευτυχισμένος που ήρθα στον Ολυμπιακό. Ήρθα για να βοηθήσω και είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στους Πρωταθλητές Ευρώπης. Στην Μακάμπι Τελ Αβίβ ενώ ήμουν από τους πρώτους παίκτες που αποκτήθηκαν, στην συνέχεια άλλαξαν πολλά, με αποτέλεσμα να βγω εκτός ομάδος”, δήλωσε αρχικά ο Γεωργιανός σέντερ για να συνεχίσει:

“Ήταν εύκολη επιλογή να αποδεχθώ την πρόταση του Ολυμπιακού και πλέον είμαι έτοιμος να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Πολλά είναι διαφορετικά και έχουν περάσει σχεδόν τρία χρόνια από τότε που ήμουν στον Παναθηναϊκό. Είχα αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό και τώρα θα παίξω στον Ολυμπιακό. Έχουν αλλάξει πάρα πολλά για μένα στον τρόπο που αγωνίζομαι”.