Το ματς με την Καβάλα δεν ήταν για πολλά σχόλια, αφού η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, φάνηκε από τα πρώτα λεπτά του αγώνα. “Για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα ήμασταν σοβαροί σήμερα κι αυτό φαίνεται από τη διαφορά στα ριμπάουντ και στις ασίστ. Ίσως το γεγονός ότι η διαφορά πήγε από το πρώτο ημίχρονο στους 30 πόντους δεν μας έδωσε κίνητρο στην επανάληψη, η Καβάλα έβαλε νέα παιδιά που το μέλλον τους ανήκει και άλλαξαν λίγο οι ισορροπίες” είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας που συνέχισε αναφερόμενος στον επόμενο αντίπαλο του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα, την Κάχα Λαμποράλ:

“‘Αλλαξε προπονητή κι εδώ κι ένα μήνα έχει αλλάξει η ψυχολογία της κι εμείς καλούμαστε να κερδίσουμε τρεις συνεχόμενες φορές το δεύτερο του ισπανικού πρωταθλήματος. Αυτό δεν είναι εύκολο και πρέπει να το καταλάβουν όλοι. Η Ευρωλίγκα ξεκινά από το μηδέν“.

Ο Δημήτρης Μαυροειδής υποστήριξε: “Παίζαμε έναν ημιτελικό σήμερα, δεν υποτιμάμε κανένα αντίπαλο κι αυτό κάναμε και σήμερα. Μπήκαμε δυνατά από το ξεκίνημα και δε δώσαμε κανένα δικαίωμα στην Καβάλα. Κάναμε κάποια λάθη, αλλά νομίζω ότι γενικότερα ήμασταν πολύ σοβαροί και δώσαμε και θέαμα στον κόσμο που ήρθε σήμερα”.