«Τελείωσε» από την Νταρουσάφακα ο Ντέιβιντ Μπλατ και ο Αμερικανοϊσραηλινός οδεύει πρόσω ολοταχώς για τον Πειραιά και τον Ολυμπιακό. Η τουρκική ομάδα αποχαιρέτησε και επίσημα τον 59χρονο προπονητή και ανακοίνωσε το «τέλος» της συνεργασίας των δυο πλευρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του τουρκικού συλλόγου:

«Από τη μέρα που ήρθε στην οικογένεια της Νταρουσάφακα, ο Ντέιβιντ Μπλατ εντυπωσίασε τους πάντες. Έδωσε πολλά περισσότερα από το να είναι μόνο προπονητής. Τον ευχαριστούμε πολύ για τα ιστορικά του επιτεύγματα τα δύο τελευταία χρόνια, για τον χαρακτήρα του και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην μελλοντική του καριέρα».

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ

Από τη πλευρά του υποψήφιος τεχνικός του Ολυμπιακού, είπε: «Εύχομαι τύχη και επιτυχία στην Νταρουσάφακα και στους ανθρώπους της ομάδας. Εκτός από τα ιστορικά επιτεύγματα, χτίσαμε φιλίες και μοιραστήκαμε εμπειρίες. Εύχομαι τα καλύτερα για όλους όσους γνώρισα και συνάντησα, Ευχαριστώ απεριόριστα την Νταρουσάφακα για αυτήν την απίστευτη περίοδο…».

Μικρολεπτομέρειες

Το «τέλος» του Μπλατ στους Τούρκους δείχνει να είναι η αρχή του ερχομού του στον Ολυμπιακό. Ολα τα δεδομένα δείχνουν ότι ο 59χρονος προπονητής τα έχει βρει με τους ερυθρόλευκους και απομένουν μόνο κάποιες μικρολεπτομέρειες για να ανακοινωθεί και επίσημα η 2ετής συνεργασία των δυο πλευρών.

Η μια από τις λεπτομέρειες ήταν το τυπικό διαζύγιο του Μπλατ με τους Τούρκους. Μια άλλη λεπτομέρεια είναι ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να αποχαιρετήσει και επίσημα τον Γιάννη Σφαιρόπουλο. Από την άλλη μένει να ρυθμιστούν και κάποιοι μικροί όροι στο συμβόλαιο.

Οι ερυθρόλευκοι, βέβαια, διέρρεαν χθες αργά το βράδυ ότι ο Μπλατ δεν έχει κλείσει. Αυτός όμως, είχε να κάνει κυρίως με τις μικρολεπτομέρειες στα συμβόλαια και το «αντίο» της Νταρουσάφακα στον 59χρονο και του Ολυμπιακού στον Σφαιρόπουλο.