Η μοίρα δεν χαρίστηκε στον Βασίλη Σπανούλη. Ο τραυματισμός του αρχηγού του Ολυμπιακού στο πόδι ήταν τελικά πολύ πιο σοβαρός απ’ ό,τι είχε φανεί αρχικά. Το βράδυ της Παρασκευής (29/3) οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν ότι ο «V-Span» έχει θέμα στους περονιαίους τένοντες του ποδιού και θα κάνει επέμβαση.

Ο Βασίλης Σπανουλης θα περάσει σήμερα (1/4) την πόρτα του χειρουργείου και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στους περονιαίους τένοντες του δεξιού άκρου ποδός, όπως ανέφερε το δελτίο Τύπου του Ολυμπιακού.

Στο χειρουργείο θα φανεί μια και καλή το μέγεθος της ζημιάς που έχει υποστεί ο ερυθρόλευκος ηγέτης. Και φυσικά θα φανεί και το πόσο θα μείνει εκτός δράσης. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού αναμένεται ότι θα χάσει την υπόλοιπη σεζόν. Και είναι και λογικό αυτό, καθώς θα υποβληθεί σε επέμβαση για την αποκατάσταση μιας σοβαρής ζημιάς.

Το θέμα όμως, δεν είναι αυτό. Είναι το πόσο θα μείνει συνολικά εκτός δράσης. Το ότι θα χάσει τη σεζόν είναι βέβαιο. Το ερώτημα είναι πόσους μήνες συνολικά θα μείνει στα πιτς, διότι έχει φτάσει πια στα 37 κι αν μείνει για μεγάλο διάστημα εκτός και στη νέα σεζόν, τότε δεν αποκλείεται να αρχίσει να σκέφτεται πια ακόμα και το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τα παρκέ και πάρει να μια θέση στο πάνθεον των παλαίμαχων θρύλων του ελληνικού μπάσκετ.