Η Obradoiro χτύπησε την πόρτα του Ολυμπιακού για τον Αντώνη Κόνιαρη. Η ισπανική ομάδα θέλει ως δανεικό τον 23χρονο γκαρντ των «ερυθρολεύκων» και εξέφρασε το ενδιαφέρον της στον ελληνικό σύλλογο για τον παίκτη.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν αποφασίσει ακόμα 100% αν θα παραχωρήσουν τον παίκτη και θα ξεκαθαρίσουν την σκέψη τους στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Ο Αντώνης Κόνιαρης έχει παίξει μόλις 1 ματς φέτος με την ομάδα στην Euroleague. Έπαιξε στο εντός έδρας παιχνίδι με την Baskonia στις 26/11/2020.

Έμεινε στο παρκέ μόλις 5΄.08’’, δεν πήρε κάποιο σουτ και είχε απολογισμό 1 κλέψιμο και 1 κόψιμο.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν παροπλίσει τον 23χρονο παίκτη. Απλά η γραμμή των γκαρντ είναι «φουλ» και ο Κόνιαρης δεν μπορεί να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Στο ξεκίνημα της σεζόν υπήρχε η σκέψη να δοθεί δανεικός για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, αλλά τελικά οι πιθανοί τραυματισμοί παικτών μέσα στη σεζόν και η επέλαση του Covid-19, που… έστελνε στο κρεβάτι πολλούς παίκτες, έκαναν την ομάδα να αποφασίσει να κρατήσει τον Κόνιαρη.

Ο παίκτης όμως, δεν βρίσκει χώρο στο rotation και δεν αποκλείεται η σκέψη να δοθεί δανεικός να υπερισχύσει κάθε άλλου ενδεχόμενου.