Ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του παρά τη χαλάρωση στο τελευταίος δεκάλεπτο εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο Έλληνας τεχνικός του Ολυμπιακού, τόνισε πως είναι απόλυτα κατανοητό υο γεγονός πως οι παίκτες του “‘έσβησαν” τις μηχανές, ενώ υπογράμμισε επίσης πως θέλει η ομάδα του να βρει ρυθμό.

Αναλυτικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας, δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: “Το Ρέθυμνο έχει επιμονή και θέλει να μείνει στην κορυφή του ελληνικού μπάσκετ. Πιστοποιεί μια οργανωμένη δουλειά. Είναι ό,τι καλύτερο από τις επαρχιακές ομάδες. Εμείς παίζοντας συγκεντρωμένα για 18 λεπτά πήραμε μια μεγάλη διαφορά και έπειτα οι παίκτες μας “έσβησαν”. Δεν ήμασταν σοβαροί στο τελευταίο δεκάλεπτο, αλλά τους καταλαβαίνω. Φυσικά, θα θέλαμε να βρούμε ρυθμό από αυτά τα ματς. Ρέθυμνο και Πάτρα έχουν αθλητικότητα και μπορούν να σου δημιουργήσουν προβλήματα, αν δεν είσαι έτοιμος”.

Από την πλευρά του ο Γκιόργκι Σερμαντίνι ανέφερε: “Παίξαμε καλά και είμαστε έτοιμοι γι’ αυτή τη σειρά. Κάναμε καλή δουλειά στην άμυνα. Είμαι καλά, έχω ξεκινήσει προπονήσεις πριν τρεις μέρες και νιώθω καλά”.