Για τον Ολυμπιακό της νέας σεζόν μίλησε ο νέος προπονητής των “ερυθρολεύκων” Γιώργος Μπαρτζώκας, κατά τη σημερινή Media Day του Ολυμπιακού. Ο Ελληνας προπονητής τόνισε πως η ομάδα θα κοιτάζει κάθε παιχνίδι ξεχωρίστά, αλλά και ότι οι όποιες “επεμβάσεις” γίνουν στον τρόπο παιχνιδιού των Πειραιωτών θα γίνουν με σκοπό να αναδειχθεί το ταλέντο των παικτών.

Αρχικά, ο κ. Μπαρτζώκας ανέφερε: “Ευχαριστώ τους αδερφούς Αγγελόπουλος για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν αλλά και τα καλά τους λόγια. Εχω απόλυτη επίγνωση του που βρίσκομαι. Στον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδος, ένα τεράστιο μέγεθος. Εύχομαι σε΄όλους τους παίκτες υγεία. Δεν θα επικεντρωθούμε στο τι θα συμβεί τον Μάιο. Θα κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά για να μπορούμε να χαμογελάμε στο τέλος της σεζόν”.

Στη συνέχεια, υπογράμμισε πως “δεν αποκτήθηκαν μόνο δύο παίκτες. Ηταν επιλογή δική μου και της διοίκησης να μείνουν και να ανανεώσουν κάποιοι παίκτες που αξίζουν”.

Οσο για το αν η κατάκτηση των τίτλων της περασμένης σεζόν έφερε ηρεμία στον σύλλογο, ο Γιώργος Μπαρτζώκας είπε: “Σίγουρα υπάρχει μεγαλύτερη ηρεμία, κυρίως στις αποφάσεις που παίρνονται. Το παρελθόν όμως δεν βοήθησε ποτέ κανέναν. Κοιτάμε την επόμενη μέρα γιατί έχουμε μπροστά μας καινούρια δουλειά”.

Για την μέχρι στιγμής προετοιμασία της ομάδας, ο κ. Μπαρτζώκας τόνισε: “Πρόθεση μας είναι να εκφραστεί το ταλέντο των παικτών και θα επέμβουμε όσο χρειάζεται για να τα καταφέρουμε. Θέλουμε να αναδειχθούν οι αδυναμίες μέσα από τα φιλικά και να τις διορθώσουμε προκειμένου να είμαστε έτοιμοι στην αρχή της σεζόν”.

Τέλος, για την Ευρωλίγκα, ανέφερε: “Φέτος η Ευρωλίγκα θα έχει περισσότερα και δυσκολότερα παιχνίδια. Πρέπει να υπάρχει φοβερή οργάνωση για να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις. Δηλαδή να βρεις τρόπους να κάνεις καλά ταξίδια και καλές προπονήσεις. Οπως φαίνεται και στον όμιλο μας, δεν θα υπάρχει κανένα εύκολο απόγευμα. Ολα τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα και απαιτητικά”.