Εκνευρισμένος από τις βρισιές του κόσμου του ΚΑΟΔ εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα στη Δράμα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο Έλληνας τεχνικός της ομάδας του Πειραιά εξέφρασε τα παράπονά του για την συμπεριφορά ορισμένων οπαδών των γηπεδούχων, ενώ για το παιχνίδι της ομάδας του, τόνισε πως στην άμυνα ο Ολυμπιακός ήταν αργός και πως δεν είχε καλές περιστροφές.

Αναλυτικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας, τόνισε μετά το τέλος του αγώνα: “Δεν πιστεύαμε ότι το ματς θα ήταν εύκολο γιατί η Δράμα και καλή ομάδα αλλά και η αλλαγή προπονητή πάντα βοηθά μια ομάδα. Ο κύριος Μάρκοβιτς δουλεύει πολύ καλά. Η Δράμα είναι μια ομάδα πλέι οφ. Εμείς είχαμε μια μέρα να προετοιμάσουμε το παιχνίδι. Παίξαμε τόσο όσο για να κερδίσουμε. Ήμασταν αργοί στην άμυνα και στις περιστροφές, αλλά στο τέλος κερδίσαμε. Ελπίζουμε ο κόσμος να χάρηκε το παιχνίδι και να εκτονώθηκε κι από το θέαμα που είδε κι από τις βρισιές που έριξε. Καταλαβαίνω ότι είμαστε επαγγελματίες και είμαστε αναγκασμένοι να ακούμε κι αυτά τα πράγματα, αλλά κάποιες φορές τα όρια ξεπερνιούνται”.

Ο Πέρο Αντιτς από την πλευρά του είπε: “Να συγχαρώ την ομάδα μου για τη νίκη αλλά και τον ΚΑΟΔ για το εξαιρετικό του παιχνίδι. Εμείς ήμασταν λίγο κουρασμένοι από τα ταξίδια και ίσως λίγο να χαλαρώσαμε, αλλά στο τέλος κερδίσαμε και είμαστε χαρούμενοι που το καταφέραμε”.

Στο μεταξύ, ο Κώστας Παπανικολάου, μίλησε στη δημόσια τηλεόραση και τόνισε μετά το τέλος του ματς: “Σίγουρα είναι μια πολύ δυνατή και ωραία έδρα για να παίζεις αυτή του ΚΑΟΔ. Συγχαρητήρια στον ανθρώπους του ΚΑΟΔ. Μόνο ορισμένοι ανεγκέφαλοι ήρθαν εδώ για να βρίσουν τους παίκτες και τις οικογένειες τους, αλλά ήταν λίγοι, οι πολλοί δημιούργησαν ωραία μπασκετική ατμόσφαιρα. Ίσως μας επηρέασε η κούραση και δεν είχαμε απόλυτη συγκέντρωση.

Τώρα αρχίζουμε να σκεφτόμαστε το παιχνίδι με την Κάχα Λαμποράλ καθώς κάθε ματς είναι κρίσιμο πλέον στην Ευρωλίγκα. Πολλοί λένε πως είναι στο χέρι μας πλέον η πρόκριση, αλλά δεν θα είναι εύκολο. Εμείς θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται”.