Μπορεί οι εμφανίσεις του Κώστα Παπανικολάου στο Φάιναλ 4 του Λονδίνου να μη καταγράφονται ως μερικές από τις καλύτερες της καριέρας του, αλλά ο κορυφαίος νέος παίκτης της φετινής Ευρωλίγκα έχει δώσει πολλάκις τα διαπιστευτήριά του. Το ταλέντο του έχει αναγνωριστεί και στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, με τα δικαιώματά του να είναι αυτή τη στιγμή στη κατοχή των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς.

Τις τελευταίες ημέρες έχει διαφανεί πως η ομάδα από τη “Rip city” θα ανταλλάξει τα δικαιώματά του και ήδη οι υποψήφιοι μνηστήρες κάνουν ουρά.

Εκτός λοιπόν από τους Σπερς, τους Μάβερικς και τους Νικς, και οι Χόρνετς -που από τη νέα σεζόν θα ονομάζονται Πέλικανς– δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση των δικαιωμάτων τους. Η ομάδα της Νέας Ορλεάνης, που έχει ως GM τον Ντελ Ντεμπς, ο οποίος τη σεζόν 1996-’97 είχε περάσει από τα μέρη μας φορώντας τη φανέλα του ΠΑΟΚ, αναζητά ακόμη έναν παίκτη στη θέση του σμολ φόργουορντ.

Οι επιδόσεις του Νιγηριανού Αλ Φαρούκ Αμίνου και η εξέλιξή του, φαίνεται πως δεν εντυπωσίασαν τον Μόντι Ουίλιαμς κι έτσι ο “Παπ” δεν αποκλείεται να γίνει συμπαίκτης του φετινού Νο1 των ντραφτ, Άντονι Ντέιβις.