Ο Ολυμπιακός βρίσκεται πλέον ένα βήμα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, διότι πέρασε χθες από το ΟΑΚΑ, χάρις στο εξαιρετικό τρίτο δεκάλεπτο, που ολοκληρώθηκε με 29-10 υπέρ των Πειραιωτών. Ένας από τους πρωταγωνιστές του “ερυθρόλευκου” διπλού ήταν ο Tyler Dorsey, ο οποίος με διαδοχικές εύστοχες προσπάθειες έφερε την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Μάλιστα ο ομογενής γκαρντ το χάρηκε ιδιαίτερα, διότι είχε μία διαμάχη με κάποιους φίλους του Παναθηναϊκού εξαιτίας των όσων είχαν προηγηθεί τις προηγούμενες μέρες.

Χαρακτηριστικό είναι ότι σε ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό του στο Instagram έβαλε τοποθεσία ‘second home’ (σ.σ δεύτερο σπίτι), θέλοντας να αναδείξει το 3/3 του Ολυμπιακού στην έδρα του μεγάλου του αντιπάλου. Λίγη ώρα αργότερα από αυτό το ποστ ξεκαθάρισε μέσω ενός tweet ότι δεν έχει κάποιο πρόβλημα με τους φίλους του “τριφυλλιού” και γενικά με τους οπαδούς των ομάδων, αλλά τον ενόχλησαν μερικά ρατσιστικά σχόλια ορισμένων εξ’ αυτών, καθότι όπως ισχυρίζεται τον αποκάλεσαν μαϊμού.

Αναλυτικά:

«Δεν έχω πει ποτέ τίποτα για τους οπαδούς και ούτε με νοιάζει τι λένε αυτοί, όμως οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα πρέπει να συμπεριφέρονται καλύτερα. Δεν μπορεί να αποκαλούν παίκτες μαϊμούδες, έχουν και αυτοί μαύρους αθλητές στην ομάδα τους»

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Tyler Dorsey (@tylerdorsey5)