Στην κούραση και το φορτωμένο πρόγραμμα του Ολυμπιακού, στάθηκε ο Μίλαν Τόμιτς, αναφερόμενος στο αυριανό ματς των πρωτοπόρων, με τον ουραγό του πρωταθλήματος, Ηλυσιακό: “Καλούμαστε να δώσουμε ακόμη ένα παιχνίδι, 40 ώρες μετά το τελευταίο ματς στην Ευρωλίγκα. Πρέπει να διαχειριστούμε την κόπωση, τόσο τη σωματική όσο και την πνευματική.

Το πρόγραμμα συνεχίζει να είναι επίπονο καθώς ακολουθούν ματς για το Κύπελλο, αλλά και την πρεμιέρα τουTOP-16. Ο Ηλυσιακός δείχνει σημάδια βελτίωσης τελευταία και εμείς από τη μεριά μας πρέπει να είμαστε σοβαροί και προσεκτικοί για να φτάσουμε στη νίκη”.

Ο Κώστας Σλούκας, στάθηκε και εκείνος στην ετοιμότητα που πρέπει να επιδείξουν όλοι οι παίκτες ώστε να αντιμετωπίσουν όλες τις προκλήσεις τις φετινής χρονιάς: “Όπως έχει πει και ο κόουτς, ο ρυθμός των αγώνων είναι καταιγιστικός. Συνεπώς χρειάζεται ετοιμότητα από όλους μας ώστε να βγάζουμε στο παρκέ όσα ακριβώς θέλει”.

Τέλος, ο 22χρονος γκαρντ, αναφέρθηκε στον αυριανό αντίπαλο της ομάδας του: “Ο Ηλυσιακός αξίζει του σεβασμού μας. Πρέπει να σεβαστούμε τους εαυτούς μας και τη δουλειά που κάνουμε και να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό στο ελληνικό πρωτάθλημα. Πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνάμεων μας και στη συνέχεια να ξεκουραστούμε καθώς έχουμε δύο μέρες ρεπό πριν αρχίσουμε και πάλι τις προπονήσεις ενόψει του αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδος”.