Την περίπτωση του Ντάνιελ Χάκετ έχουν ξεχωρίσει οι άνθρωποι του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της περιφερειακής τους γραμμής ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Τα τυπικά για Πάτρικ Γιανγκ.

Ο Ντάνιελ Χάκετ βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας, καθώς αποχώρησε από την Αρμάνι Μιλάνο μετά από δύο σεζόν (2013-2015) και ήδη έχει προταθεί σε συλλόγους μεταξύ άλλων και στον Ολυμπιακό. Αυτή τη στιγμή, αναμένεται να ταξιδέψει στις ΗΠΑ για ένα προπονητικό camp των Νιου Γιορκ Νικς, καθώς επιθυμεί την σεζόν 2015-2016 να αγωνιστεί στο NBA.

Στον Ολυμπιακό, εξέφραζαν ορισμένες ανησυχίες για τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του Αμερικανού κόμπο γκαρντ, όμως φαίνεται πως είναι αποφασισμένοι πια να κινηθούν για την απόκτησή του, καθώς πρόκειται για έναν ιδιαίτερα ταλαντούχο παίκτη, με πλούσιο ρεπερτόριο επιθετικών κινήσεων.

Την περασμένη σεζόν ο Χάκετ με τη φανέλα της Αρμάνι είχε κατά μέσο όρο 10,5 πόντους, 4,6 ασίστ και 3,7 ριμπάουντ.

Παράλληλα, οι Πειραιώτες έχουν δρομολογήσει την υπόθεση του Πάτρικ Γιανγκ, ο οποίος θεωρείται ήδη “κλεισμένος”. Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα και συγκεκριμένα για διετές συμβόλαιο (1+1) με ετήσιες απολαβές ύψους 900.000 ευρώ και πλέον το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση από την ΚΑΕ της ομάδας.

Έτσι, οι “ερυθρόλευκοι” αναπληρώνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το κενό που άφησε στο “5” η αποχώρηση του Μπράιαντ Ντάνστον και μπορούν να επικεντρωθούν στις υπόλοιπες περιπτώσεις παικτών για την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ.