Στην κάλυψη των θέσεων των ψηλών στρέφουν την προσοχή τους στον Ολυμπιακό, καθώς αυτή τη στιγμή η ρακέτα των “ερυθρολεύκων” είναι άδεια. Οι Πειραιώτες χρειάζονται τρεις παίκτες στη συγκεκριμένη θέση και είναι ξεκάθαρο ότι κατά πάσα πιθανότητα θα καλυφθεί από τουλάχιστον έναν Αμερικανό.

Κι αυτό γιατί θα “περάσει” το 4-2 που επιτρέπει στις ομάδες να έχουν τέσσερις Αμερικανούς στη σύνθεση τους. Αυτή τη στιγμή, ο Ολυμπιακός έχει ήδη δύο (Λο και Χάινς) και εφόσον μείνει ο Ντόρσεϊ θα έχει μία κενή.

Γενικότερα, οι “ερυθρόλευκοι” επικεντρώνονται στην κάλυψη των θέσεων “3” και “5”. Από την ελληνική αγορά ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς βρίσκεται ψηλά στη λίστα τους, ενώ υπάρχει περίπτωση να κρατήσουν τον Μιχάλη Πελεκάνο.

Για την ώρα πλησιάζει όλο και περισσότερο ο Δημήτρης Μαυροειδής. Η κίνηση αυτή είναι απόλυτα λογική, καθώς ο 27χρονος σέντερ σίγουρα αποτελεί καλύτερη εναλλακτική λύση στη 12άδα από τους Παπαδόπουλο και Γλυνιαδάκη, αφού έρχεται από πιο γεμάτη χρονιά με σαφώς περισσότερο χρόνο συμμετοχής από τους δύο παραπάνω…