Η σεζόν στην Euroleague δεν είχε γλυκιά γεύση για τον Ολυμπιακό. Πικρή γεύση αφήνει στην ομάδα, καθώς οι ερυθρόλευκοι έχουν αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Η ομάδα δίνει αύριο (9/4) το τελευταίο της ματς στην Euroleague με την Khimki στο ΣΕΦ και θέλει να αποχωρήσει με μια νίκη και με το κεφάλι ψηλά, όπως εξήγησε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μιλώντας στην σημερινή (8/4) media day του Ολυμπιακού.

Ο Λαρεντζάκης μίλησε επίσης και για ένα από τα βασικά κλειδιά του αγώνα, που είναι να περιοριστούν οι δυο ηγέτες των Ρώσων, οποίοι είναι ο… γνωστός μας (έχει περάσει από Απόλλωνα Πάτρας και Πανιώνιο) Errick McCollum και ο Jordan Mickey.

Αναλυτικά ο παίκτης του Ολυμπιακού, Γιαννούλης Λαρεντζάκης τόνισε:

«Εννοείται πως θέλουμε να κλείσει με νίκη η σεζόν. Πιστεύω πως στο τελευταίο παιχνίδι θα παίξουμε όπως πρέπει για να πάρουμε τη νίκη. Το πιο σημαντικό είναι να περιορίσουμε τους Mickey και McCollum. Οι δύο αυτοί παίκτες παίρνουν τις περισσότερες κατοχές, διαχειρίζονται τις περισσότερες μπάλες, οπότε παίξουμε καλή άμυνα πάνω τους και τους σταματήσουμε, θεωρώ πως θα δυσκολευτεί αρκετά η Khimki».