Ικανοποιημένος από την ανακοίνωση της παραμονής του στον Ολυμπιακό μέχρι το 2017 είναι ο Ματ Λοτζέσκι. Ο Βελγοαμερικανός φόργουρντ δήλωσε, μάλιστα, πως δεν άργησε να απαντήσει θετικά στην πρόταση που του κατατέθηκε από πλευράς διοίκησης “ερυθρολεύκων”, ενώ ξεκαθάρισε πως σύντομα θα επανέλθει στην αγωνιστική δράση. Τέλος, μιλά για το εξαιρετικό ξεκίνημα στην Ευρωλίγκα και δίνει το δικό του μήνημα στους φίλους της ομάδας.

Αναλυτικότερα όσα δήλωσε στο Olympiacos TV ο Ματ Λοτζέσκι:

“Είμαι χαρούμενος που ανακοινώθηκε ότι θα μείνω εδώ για άλλα δύο χρόνια, σε ένα μέρος που μου αρέσει να ζω και να παίζω με την ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τους προέδρους που πιστεύουν σε μένα και μου έδειξαν την εμπιστοσύνη του προσφέροντάς μου ένα καινούργιο συμβόλαιο”.

“Δε σκέφτηκα πάρα πολύ την προσφορά που μου έκαναν. Ήρθε ο ατζέντης μου στην Αθήνα, μίλησαν με τους προέδρους και σε δύο μέρες είχαμε συμφωνία”.

“Όσον αφορά τον τραυματισμό μου, νομίζω ότι γίνομαι καλύτερα. Έκανα δύο θεραπείες με prp και αυτό με βοήθησε. Έχουμε πολύ staff εδώ και νομίζω ότι θα ξεκινήσω να τρέχω σήμερα, θα κάνω τζόγκινγκ και σιγά-σιγά θα επιστρέψω”.

“Νομίζω ότι από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και την ήττα από την Κηφισιά έγιναν πολλές αλλαγές και δεν είναι εύκολο για την ομάδα, και ειδικά τους παίκτες, να προσαρμοστούν. Το να είσαι στο 5-0 στην Ευρωλίγκα είναι υπέροχο και ελπίζω να πάρουμε μαζί μας το μομέντουμ στον επόμενο γύρο”.

“Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας που που έκαναν αυτό το μέρος ξεχωριστό για μένα και είμαι ενθουσιασμένος που θα είμαι εδώ για δύο ακόμη χρόνια. Ανυπομονώ να κερδίσω τίτλους”!