Στην ανάγκη να κερδίσει ο Ολυμπιακός δύο φορές τον Παναθηναϊκό, μετά την ήττα στο ξεκίνημα από την Νέα Κηφισιά, τόνισε ο Ματ Λοτζέσκι. Ο φόργουορντ των “ερυθρολεύκων” αναφέρεται στο γεγονός ότι βρίσκεται ξανά εν δράσει, στο ματς με τη Γαλατάσαραϊ, καθώς και στη μοναδική ατμόσφαιρα του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα.

Αναλυτικότερα, όσα δήλωσε στην εφημερίδα “Γαύρος”:

«Είμαι καλά πλέον. Προσπαθώ να βρω τον ρυθμό μου πια πίσω σε κάθε ματς. Να βρω την φόρμα μου και να αποκτήσω ξανά την χημεία μου με τα παιδιά».

«Είναι ένας σημαντικός αγώνας έτσι ώστε να βρω τα πατήματα μου. Για την αυτοπεποίθηση μου και ενόψει του παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό. Γνωρίζουμε πως δεν λέει κάτι το αποτέλεσμα καθότι είμαστε σίγουρα πρώτοι στον όμιλο μας, αλλά όποτε παίζει κάποιος με την φανέλα του Ολυμπιακού αναζητάει πρώτα τη νίκη. Οπότε θα πάμε εκεί για το θετικό αποτέλεσμα. Οπότε αυτό το ματς το βλέπω ως ένα παιχνίδι που θα μου τονώσει το ηθικό, την αυτοπεποίθηση και θα βοηθήσει στον ρυθμό μου και στην ταχύτητα μου».

«Μετά το χαμένο παιχνίδι με την Κηφισιά, οφείλουμε να  κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό δύο φορές αφού δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για την πρώτη θέση. Πριν από αυτό όμως θέλουμε πολύ το ματς στην έδρα μας γιατί αν το χάσουμε είναι δύσκολο να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ».

«Δεν γνωρίζω ακριβώς πότε θα βρω ρυθμό, για να σου πω την αλήθεια. Το θέμα είναι να μπαίνω στο παρκέ με αυτοπεποίθηση, να αρχίζω να ξανανιώθω άνετα και να συνηθίσω τον ρυθμό του παιχνιδιού».

«Με τον Ερυθρό Αστέρα ήταν μία φανταστική ατμόσφαιρα. Τους ευχαριστούμε που ήρθαν και μας υποστήριξαν και το ότι υποστήριξαν την άλλη ομάδα ήταν κάτι πολύ όμορφο να βλέπεις στο γήπεδο. Τους περιμένουμε τώρα να έρθουν να μας στηρίξουν και με τον Παναθηναϊκό».