Οι φίλο του Ολυμπιακού είχαν την ευκαιρία να… ανακρίνουν τον Βαγγέλη Μάντζαρη, ο οποίος απάντησε σε πολλές από τις ερωτήσεις που έστειλαν οι φίλοι των “ερυθρόλευκων” στο twitter με το hastag #askmantza.

Ο διεθνής γκαρντ του Ολυμπιακού, είπε μεταξύ άλλων πως πιστεύει ότι η ομάδα του θα φτάσει στον τελικό του Φάιναλ Φορ και θα έχει αντίπαλο την Φενέρμπαχτσε ενώ μίλησε για τον Βασίλη Σπανούλη, τον Γιώργο Πρίντεζη, τον Ντάνιελ Χάκετ, Τον Ματ Λοτζέσκι, τον Κώστα Παπανικολάου, που τον έψηνε από το καλοκαίρι να έρθει στον Ολυμπιακό και τον καλύτερο συμπαίκτη που είχε ποτέ, τον Κώστα Σλούκα!

Δείτε μερικές από τις απαντήσεις του Βαγγέλη Μάντζαρη:

Για τον πιο δύσκολο αντίπαλο στην Ευρωλίγκα: «Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο στα καλά του».

Για τον καλύτερο συμπαίκτης που είχε ποτέ: Ο Κώστας Σλούκας, γιατί είμαστε μαζί από μικροί και έχουμε δεθεί πάρα πολύ».

Για το αν θα μπορούσε να σταματήσει τον Κάρι: «Μόνος μου αποκλείεται. Ίσως με 2-3 ακόμα μαζί!»

Για τον πιο εριστικός αντίπαλο: «Είναι κοινή διαπίστωση. Ο Ρούντι, χωρίς αυτό να αφορά την αξία του ως παίκτης».

Για τον Πρίντεζη: «Είμαστε πολύ φίλοι, έχουμε περάσει πολλά μαζί, είναι εξαιρετικός άνθρωπος και πολύ καλός παίκτης».

Για τον Σπανούλη: «Είναι ο ηγέτης της ομάδας. Αυτό μας οδηγεί, όλοι το ξέρουμε».

Για τις διαδοχικές ήττες το τελευταίο διάστημα στο Top-16: «Κάναμε ήττες που έπρεπε να αποφύγουμε. Με την Μπάμπεργκ δεν μας βγήκε τίποτα απολύτως. Δεν θυμάμαι άλλο εντός έδρας παιχνίδι, που να παίξαμε τόσο άσχημα. Στο Κάουνας ακόμα δεν έχω καταλάβει τι έγινε. Στη Μαδρίτη καταφέραμε να είμαστε ανταγωνιστικοί μόνο για ένα ημίχρονο».

Για τον τελικό της Eυρωλίγκα: «Έχω μια έμπνευση για Ολυμπιακός – Φενέρ!»

Για το ΝΒΑ και το ενδιαφέρον των Γκρίζλις: «Δεν μπορώ να πω ότι έχω όνειρο να παίξω στο ΝΒΑ. Σίγουρα αν έρθει πρόταση, είναι μια πρόκληση, αλλά δεν τρελαίνομαι. Οι Γκρίζλις έδειξαν κάποιο ενδιαφέρον μέσα στα Χριστούγεννα. Δεν υπήρχε περίπτωση να με αφήσει ο Ολυμπιακός ή να θέλω εγώ να φύγω, οπότε όλα τελείωσαν εκεί».

Για τον Παπανικολάου: «Χαρήκαμε όλοι πάρα πολύ που επέστρεψε και τον καλωσορίσαμε με τον καλύτερο τρόπο».

Για τον Λοτζέσκι: «Είναι από τα καλύτερα παιδιά που έχω γνωρίσει ποτέ και σπουδαίος παίκτης. Μακάρι να μείνει στον Ολυμπιακό για πολλά ακόμα χρόνια».

Για τον Χάκετ: «Πολύ καλός παίκτης και γουστάρει να παίζει στον Ολυμπιακό. Έχουν διαφορετικό στιλ σε σχέση με τον Έισι Λο. Ο Λο ήταν πιο πολύ ΝΒΑ στιλ».

Για τον ποιον θα ήθελε συμπαίκτη: «Τον Κώστα Σλούκα».

Δείτε όλη την… ανάκριση που υπέστη ο Βαγγέλης Μάντζαρης από τους φίλους του Ολυμπιακού στο Twitter στο βίντεο που ακολουθεί…