Ο Ολυμπιακός, μετά την νίκη του αποέναντι στη Λαμποράλ Κούτσα, επικεντρώνεται στις εγχώριες υποχρεώσεις του και στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Καβάλα(29/11, 17.00) για την 8η αγωνιστική της Basket League.

Oι “ερυθρόλευκοι” ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το αυριανό(29/11) παιχνίδι με την προπόνηση του Σαββάτου(28/11), με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Πρίντεζη, Σπανούλη και Γιανγκ. Παράλληλα, ο Γιάννης Παπαπέτρου ακολούθησε σήμερα ατομικό πρόγραμμα, καθώς ταλαιπωρείται από ένα ελαφρύ διάστρεμμα, το οποίο “κληρονόμισε” στο παιχνίδι με τους Βάσκους στο ΣΕΦ. Παρ’ όλα αυτά, ο 21χρονος φόργουορντ θα ταξιδέψει κανονικά στην Καβάλα, με το τεχνικό τιμ να αποφασίζει για την συμμετοχή του ανάλογα με τη εξέλιξη της κατάστασης του.

Τέλος, ευχάριστα είναι τα νέα σε ότι αφορά την κατάσταση του Ματ Λοτζέσκι, καθώς ο παίκτης προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς και φαίνεται να έχει ξεπεράσει πλήρως την τενοντίτιδα στο αχίλλειο που τον κράτησε εκτός δράσης. Στη διάθεση του προπονητή του Ολυμπιακού θα βρίσκονται κανονικά και οι Νίκολα Μιλουτίνοφ(ταλαιπωρήθηκε από ίωση) και Οθέλο Χάντερ(ενοχλήσεις στο οπίσθιο μηριαίο).