Ο Ντορόν Πέρκινς είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού με την ΚΑΕ να βγάζει στη δημοσιότητα ένα βίντεο, όταν οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας του Πειραιά υποδέχτηκαν τον παίκτη. Ο Αμερικανός στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των Πρωταθλητών Ευρώπης, τόνισε πως ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ μεγάλη ευκαιρία γι’ αυτόν.

Αρχικά ο Πέρκινς αναφέρθηκε στη μεταγραφή του στους “ερυθρόλευκους”: “Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω για τους πρωταθλητές. Να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο είναι δυνατό. Θα έχει πλάκα”.

Για το πόσο εύκολη ή δύσκολη ήταν η απόφασή του να συμφωνήσει με την ελληνική ομάδα είπε: “Ήταν ή εδώ ή να γυρίσω σπίτι και να περιμένω δεν θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερη ευκαιρία από το να παίξω εδώ, άρα δεν ήταν καθόλου δύσκολο”.

Μετά τον τραυματισμό που είχε στη Μακάμπι, ο Ολυμπιακός είναι μία καλή ευκαιρία γι’ αυτόν, κάτι στο οποίο συμφώνησε και ο ίδιος: “Σίγουρα ναι. Είχα μία ευκαιρία πέρσι (σ.σ. με την Καντού), αλλά πήγα στην ομάδα αργά και δεν είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε κάτι, αλλά αυτή η ομάδα με την ποιότητα των παικτών που έχει είναι μία μεγάλη ευκαιρία, μια καλή κατάσταση”.

Τέλος, στο μήνυμα που έστειλε προς τους οπαδούς του συλλόγου: “Να παίξω σκληρά. Παίζω σκληρά σε κάθε παιχνίδι. Παίζω σκληρά ανεξάρτητα με οτιδήποτε”.