Παρουσία των διοικητικών ηγετών της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου, έγινε η σημερινή (12/02) προπόνηση του Ολυμπιακού εν όψει της αυριανής (13/2) μετωπικής με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για τους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος πήγαν στο ΣΕΦ, προκειμένου να δείξουν φυσικά ότι είναι πάντα δίπλα στην ομάδα, αλλά και να «ντοπάρουν» ψυχολογικά τους ερυθρόλευκους πριν την μεγάλη μάχη με τους πράσινους στην οποία κρίνεται ουσιαστικά (έστω κι αν πρόκειται για ημιτελικό κι όχι για τον τελικό, αλλά μόνο αν ο κόσμος  γυρίσει ανάποδα θα χάσει την κούπα όποιος από τους «αιώνιους» περάσει στον τελικό) ο πρώτος τίτλος της σεζόν.

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι είδαν την ομάδα να γυμνάζεται χωρίς προβλήματα, καθώς το παρών έδωσε και ο Κώστας Παπανικολάου. Ο ερυθρόλευκος φόργουορντ δεν γυμνάστηκε χθες καθώς είχε πυρετό. Ο «Παπ» δεν έχει συνέλθει ακόμα 100%, αλλά παρόλα αυτά γυμνάστηκε κανονικά με την ομάδα και φυσικά έδειξε ότι θα παίξει κανονικά στο ΟΑΚΑ αύριο… ο κόσμος να χαλάσει.

Με την ομάδα προπονήθηκε άλλη μια μέρα σε φουλ ρυθμό και ο Μπριάντε Ουέμπερ, ο οποίος όλα δείχνουν ότι θα πάρει μια θέση στην αποστολή. Όλα πάντως,θα ξεκαθαρίσουν αύριο (13/2), οπότε κι εκεί θα φανεί αν θα δηλωθεί ο Ουέμπερ και ποιος θα βγει από την 6άδα των ξένων (παρά τα σενάρια που έλεγαν ότι ο Τίμα είναι ο αδύναμος κρίκος, φαβορί για… αλλαγή, φαίνεται να είναι ο Τουπάν).