O Γιώργος Μπαρτζώκας είχε ένα σημαντικό λόγο για να νιώθει μια χαρά στη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού. O Γιώργος Πρίντεζης προπονήθηκε κανονικά, χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις στη μέση και έτσι ο προπονητής του Ολυμπιακού τον υπολογίζει για την αυριανή (5/3, 21:00) εντός έδρας μάχη της ομάδας με τον Crvena Zvezda στην 28η Αγωνιστική της Euroleague.

Ο Γιώργος Πρίντεζης είχε υποστεί ένα μυϊκό σπασμό στη μέση. Το πρόβλημα δεν τον… άφησε σε ησυχία τις τελευταίες μέρες και έτσι ο «Πρι» έμεινε εκτός αποστολής από το χθεσινό ματς με την Baskonia στην Βιτόρια, όπου οι ερυθρόλευκοι υπέστησαν βαριά ήττα με 91-66 και μάλιστα έγραψαν και μια μαύρη σελίδα στην ιστορία τους στην Euroleague.

Η ομάδα συμπλήρωσε με το ματς αυτό 7 σερί ήττες κάτι που δεν είχε… ξαναζήσει ως τώρα στην ιστορία της στην Euroleague και έτσι έγραψε ένα νέο αρνητικό ρεκόρ.

Οι ερυθρόλευκοι περίμεναν να δουν αν ο Πρίντεζης θα γυμναστεί σήμερα κανονικά για να μάθουν αν μπορούν να τον υπολογίζουν για το αυριανό παιχνίδι με τους Σέρβους.

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού προπονήθηκε κανονικά σήμερα χωρίς να νιώσει τον παραμικρό πόνο ή ενόχληση στην μέση. Έτσι φάνηκε ότι ξεπέρασε το θέμα που είχε, είναι πλέον «σιδερένιος» και θα ενισχύσει αύριο την ομάδα στο ΣΕΦ, όπου ο Ολυμπιακούς καλείται να κερδίσει τον Crvena Zvezda και να πατήσει φρένο στην κατηφόρα που τον έχει πάρει.