Χωρίς τον Οθέλο Χάντερ και τον Γιώργο Πρίντεζη θα παραταχθεί κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου ο Ολυμπιακός (18/01, 16:00), στο ματς που θα ρίξει την αυλαία της 14ης αγωνιστικής της Basket League.

Οι “ερυθρόλευκοι” αντιμετωπίζουν στο Βενετόκλειο τον Κολοσσό Ρόδου (16/01, 16:00) για την 14η αγωνιστική της Basket League, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να μην υπολογίζει σε ακόμη δύο παίκτες του, πέραν των Ματ Λοτζέσκι και Πάτρικ Γιανγκ, οι οποίοι ούτως ή άλλως δεν υπολογίζονταν. Ο λόγος για τον Οθέλο Χάντερ και τον Γιώργο Πρίντεζη, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής για την αναμέτρηση με τους Ροδίτες. Ο Αμερικανός σέντερ αποφασίστηκε να προφυλαχθεί μετά τον τραυματισμό του στο χέρι στο ματς με την Μπάμπεργκ, ενώ ο Έλληνας διεθνής φόργουορντ αποφασίστηκε να μείνει εκτός προκειμένου να ξεκουραστεί, διότι ταλαιπωρείται από μυϊκό σπασμό στους ραχιαίους.

Έτσι, ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί κόντρα στον Κολοσσό χωρίς τις υπηρεσίες των Χάντερ και Πρίντεζη, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να θέλει με αυτόν τον τρόπο να προφυλάξει τους παίκτες του ενόψει τις δύσκολης συνέχειας σε Ευρωλίγκα και Basket League.