Μετ’ εμποδίων συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα της Παρασκευής (18/12, 21:45) με την Εφές Αναντολού στο ΣΕΦ, καθώς πρόεκυψε πρόβλημα με τον Ντάνιελ Χάκετ, ενώ αμφίβολοι παραμένουν τόσο ο Βασίλης Σπανούλης όσο και ο Δημήτρης Αγραβάνης.

Οι “ερυθρόλευκοι” υποδέχονται την ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της πρώτης φάσης της Ευρωλίγκας, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα. Πιο συγκεκριμένα, ο Ντάνιελ Χάκετ ανέβασε πυρετό, με αποτέλεσμα να μην ακολουθήσει το ομαδικό πρόγραμμα της Τετάρτης (16/12) και τη συμμετοχή του να κρίνεται πλέον αμφίβολη.

Στο ίδιο μήκος κύματος, ο Βασίλης Σπανούλης ναι μεν πήρε μέρος σε ένα ορισμένο τμήμα της προπόνησης, ωστόσο παραμένει αμφίβολος ενόψει της αναμέτρησης με την τουρκική ομάδα, καθώς φαίνεται πως δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρεί τον τελευταίο καιρό. Το ίδιο ισχύει και για τον Δημήτρη Αγραβάνη, ο οποίος εξακολουθεί να υποφέρει από κάκωση στο γόνατο και δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα.