Μετά τη νίκη απέναντι στην Κάχα Λαμποράλ, ο Ολυμπιακός καλείται μέσα σε διάστημα δύο ημερών να αντιμετωπίσει και το Περιστέρι στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ. Η κούραση παίζει τον ρόλο της όπως αναφέρει με δηλώσεις του ο Χρήστος Παππάς, ωστόσο η ομάδα του Πειραιά θα πρέπει να δείξει την απαιτούμενη σοβαρότητα και τον σεβασμό, ώστε να φτάσει στη νίκη.

Ο εκ των συνεργατών του Γιώργου Μπαρτζώκα στον πάγκο του Ολυμπιακού, τόνισε αναλυτικά στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: “Μέσα σε λιγότερο από 48 ώρες καλούμαστε να δώσουμε ακόμη ένα παιχνίδι. Έχουμε πει πολλές φορές από το ξεκίνημα της σεζόν πως αυτός ο ρυθμός είναι αρκετά επίπονος για τους παίκτες και γι’ αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και συγκέντρωση από όλους. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε το Περιστέρι και θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκες στην ελληνική Α1. Το Περιστέρι είναι μια ομάδα μαχητική που δεν τα παρατάει ποτέ. Το είχαμε δει αυτό και στο ματς του πρώτου γύρου. Συνεπώς πρέπει να δείξουμε την απαιτούμενη σοβαρότητα και τον σεβασμό ώστε να φτάσουμε στη νίκη”.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Κατσίβελης, δήλωσε: “Θέλουμε τη νίκη και ξέρουμε πως αυτή θα έρθει μέσα από την καλή άμυνα. Το Περιστέρι δεν αποδίδει τόσο καλά εκτός έδρας όσο εντός, αλλά αυτό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Εμείς πρέπει να παίξουμε σοβαρά από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό και να ακολουθήσουμε κατά γράμμα τις εντολές του προπονητή μας”.