Με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ να ξεπερνά το πρόβλημα που τού στέρησε τη συμμετοχή κόντρα στην Τσεντεβίτα, αλλά και τον Οθέλο Χάντερ, ο οποίος ανεβάζει στροφές, πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού.

Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία τους για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (19/10, 20:30) στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Basket League, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να βλέπει τόσο τον Νίκολα Μιλουτίνοφ όσο και τον Οθέλο Χάντερ να προπονούνται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο γόνατο, εξαιτίας του οποίου δεν κατάφερε να αγωνιστεί στο ματς με την Τσεντεβίτα για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας. Έτσι, ο Σέρβος σέντερ προπονήθηκε κανονικά το Σάββατο (17/10), θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του κόουτς Σφαιρόπουλου ενόψει του ντέρμπι “αιωνίων”.

Όσον αφορά τον Οθέλο Χάντερ, τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα. Ο Αμερικανός σέντερ προπονήθηκε κανονικά χωρίς να αισθανθεί κάποια ενόχληση, ωστόσο η συμμετοχή του στο ματς του ΟΑΚΑ θα κριθεί μετά την προπόνηση της Κυριακής (18/10).