Την άποψη ότι η άμυνα θα φέρει τη νίκη στον Ολυμπιακό στον αυριανό αγώνα με την Ζαλγκίρις εξέφρασε στις δηλώσεις του ο Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για την αυριανή αναμέτρηση με την Ζαλγκίρις για την 22η αγωνιστική της Ευρωλίγκας με στόχο μόνο τη νίκη για να διατηρήσει τη θέση στην οποία βρίσκεται και να πάει στα play offs με πλεονέκτημα έδρας.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μίλησε ενόψει της αυριανής αναμέτρησης και στάθηκε τόσο στον τρόπο που πρέπει να προσεγγίσουν τον αγώνα οι “Ερυθρόλευκοι” όσο και στον αρχηγό της ομάδας, Βασίλη Σπανούλη, που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το καλό μομέντουμ του Ολυμπιακού μετά τη νίκη του επί της Ούνικς: «Νικήσαμε σε ένα παιχνίδι, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με αυτόν τον τρόπο και να παλεύουμε για να δείξουμε πως κι εμείς είμαστε σε καλό μομέντουμ». 

Για την επιστροφή του Βασίλη Σπανούλη: «Θα είναι πολύ μεγάλη βοήθεια για εμάς. Δεν χρειάζεται να πω πόσο σημαντικός είναι για εμάς και όλους τους παίκτες».

Για το ρόστερ του Ολυμπιακού:  «Όλοι βοηθούν την ομάδα και αυτό είναι το πιο σημαντικό που μας κάνει μία καλή ομάδα». 

Για την εμφάνισή του στο ματς με την Ούνικς: «Πάντα προσπαθώ να βοηθώ την ομάδα». 

Για τους ψηλούς της Ζαλγκίρις: «Θα είναι δύσκολο. έχει καλούς ψηλούς που παίρνουν επιθετικά ριμπάουντ. Θα είναι δύσκολο να τους σταματήσουμε, αλλά έχουν καλούς παίκτες και σε άλλες θέσεις, οπότε πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».