Στην τελική ευθεία αναμένεται να μπει το θέμα του προπονητή στον Ολυμπιακό την προσεχή εβδομάδα. Τα όποια ονόματα υπάρχουν στα υπόψιν της διοίκησης θα μελετηθούν, αν και όπως υποστηρίζαμε από την ημέρα που αποχώρησε ο Ιβκοβιτς, καλό θα ήταν να αναλάβει Ελληνας προπονητής.

Πάντα ήμασταν υπέρ της λογικής του να βρίσκονται οι τύχες των μεγάλων ομάδή των σε ελληνικά χέρια και εκτός αυτού το επίπεδο των Ελλήνων προπονητών αυτή τη στιγμή είναι αρκετά υψηλό.

Αν συνυπολογίζουμε μάλιστα ότι κάποιοι από τους ξένους τεχνικούς που θα μπορούσαν (αν και διαφωνούμε με αυτό) να κάτσουν στον πάγκο του Ολυμπιακού όπως οι Πιανιτζιάνι, Μαχμούτι και Μεσίνα, έκλεισαν αλλού τότε αποδεικνύεται ότι η λύση Ελληνα τεχνικού είναι μονόδρομος, εκτός και αν προκύψει κάποιος ξένος που αυτή τη χρονική στιγμή δεν είναι στο προσκήνιο.

Τα ονόματα των Σφαιρόπουλου, Ζούρου και Μπαρτζώκα ακούγονται έντονα, με τους δύο πρώτους να είναι γνωστοί στους “ερυθρόλευκους”. Η λογική λέει ότι η εβδομάδα που ξεκινάει θα φέρει στο προσκήνιο το θέμα, αφού έτσι κι αλλιώς τα περισσότερα θέματα είναι τακτοποιημένα για τη διοίκηση…