O Oλυμπιακός χθες έκανε αυτό που αναμενόταν κι επέκτεινε την συνεργασία του με τον Γιώργο Μπαρτζώκα για τα επόμενα τρία χρόνια. Μάλιστα ο Γιώργος κι ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος δίνουν για πρώτη φορά τριετές συμβόλαιο σε προπονητή, δείχνοντας το πόσο θέλουν να ανταμείξουν τον άλλοτε τεχνικό του Αμαρουσίου για την τρομερή πορεία των “ερυθρολεύκων”.

Ο 57χρονος τεχνικός έπειτα από την επέκταση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό μίλησε στο σάιτ της ομάδας και τόνισε ότι συμφώνησε με τους προέδρους να συνεχίσει ο οργανισμός στην ίδια κατέυθυνση. Τέλος ο κόουτς Μπαρτζώκας ευχαρίστησε τοου αδερφούς Αγγελόπουλους για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν, ενώ ξεκινάει κι επίσημα ο σχεδιασμό των Πειραιωτών, με στόχο παρόμοια πορεία με την περυσινή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι για ακόμη τρεις σεζόν στον πάγκο του Ολυμπιακού. Εύχομαι και ελπίζω να ζήσουμε μεγάλες στιγμές και στα χρόνια που θα ακολουθήσουν, μα πάνω από όλα εύχομαι να συνεχίσει η ομάδα να ‘βγάζει’ υγεία και να είναι περήφανος ο κόσμος της για αυτήν», τόνισε ο προπονητής των «ερυθρολευκων».

Και συνέχισε: «Με τους Προέδρους, ουσιαστικά δεν συμφωνήσαμε για ένα νέο συμβόλαιο. Συμφωνήσαμε στην επιθυμία μας να βαδίσουμε προς την ίδια κατεύθυνση και να δουλέψουμε ακόμη μεγαλύτερο ενθουσιασμό, ώστε ο Ολυμπιακός να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο και να βρίσκεται εκεί που του αξίζει. Τους ευχαριστώ από καρδιάς για την εμπιστοσύνη που μου έχουν δείξει ως τώρα και συνεχίζουν να μου δείχνουν και θα κάνω ότι περνά από το χέρι μου για να συνεχίσω να τους δικαιώνω».