Ο Τζόρντι Μπερτομέου (Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Euroleague Basketball) ήταν ακόμη ένας σημαντικός παράγοντας του ευρωπαϊκού μπάσκετ που συνεχάρη τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του International Cup. Ο ισχυρός άνδρας της Ευρωλίγκας απέστειλε επιστολή στην ΚΑΕ και ευχήθηκε τα καλύτερα και για τη φετινή αγωνιστική σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού αναφέρει:
«Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Euroleague Basketball απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στους κυρίους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο για την κατάκτηση του FIBA Euroleague Intercontinental Cup από τους Back2Back Πρωταθλητές Ευρώπης.

Αυτούσια η επιστολή του Τζόρντι Μπερτομέου

Εκ μέρους της Ευρωλίγκας, αποτελεί για μένα μεγάλη χαρά να συγχαρώ εσάς και την ομάδας σας για την νίκη σας στην πρώτη έκδοση του FIBA Euroleague Intercontinental Cup.

Επίσης θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την τεράστια προσπάθεια που κάνατε για το ταξίδι στη Βραζιλία, λαμβάνοντας υπόψη το σφιχτό αγωνιστικό σας πρόγραμμα.

Παρακαλώ μεταφέρετε τις καλύτερες ευχές μου σ’ όλους τους παίκτες και τα μέλη του σταφ του συλλόγου σας. Λαμβάνω επίσης την ευκαιρία να σας ευχηθώ τα καλύτερα για τη σεζόν.

Με θερμούς χαιρετισμούς
Τζόρντι Μπερτομέου».