Στο μπιλιάρδο το έριξαν οι Βασίλης Σπανούλης, Γιώργος Πρίντεζης και Μπρεντ Πέτγουεϊ, με τον Αμερικανό να δείχνει πως έχει ταλέντο και εκεί. Το επίσημο κανάλι των «ερυθρολεύκων» στο Youtube εξέδωσε στη δημοσιότητα βίντεο το οποίο δείχνει τους τρεις παίκτες να παίζουν μπιλιάρδο στο περιθώριο της εκδήλωσης της συνεργασίας του Ολυμπιακού με την Airfasttickets.

Στο μεταξύ, η ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναφέρει πως το
επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού στο Youtube ξεπέρασε τους 25.000 Youtube Fans και πλησιάζει τις 6.000.000 προβολές στα 598 βίντεο που έχουν ανέβει στο www.youtube.com/olympiacosbc.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
«Η παρέα μεγαλώνει και μεγαλώνει τόσο πολύ που μας κάνει να αγχωνόμαστε για το αν τελικά θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας.

Το επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού στο Youtube ξεπέρασε τους 25.000 Youtube Fans και πλησιάζει τις 6.000.000 προβολές στα 598 βίντεο που έχουν ανέβει στο www.youtube.com/olympiacosbc.

Απ’ όλες τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης που έχουν το δικό του κανάλι αποκλειστικά όμως για το τμήμα μπάσκετ, ο Ολυμπιακός είναι με διαφορά στην πρώτη θέση με τους περισσότερους συνδρομητές.

Η αγάπη σας μας αναγκάζει να γίνουμε καλύτεροι, αλλά παράλληλα μας δίνει την επιθυμία να σας την ανταποδώσουμε. Για όλους όσοι είναι συνδρομητές στο κανάλι μας και όσοι θα γίνουν στο άμεσο μέλλον, η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα διοργανώσει ένα μεγάλο διαγωνισμό με έπαθλο 25 «ερυθρόλευκα» δώρα!

Έλα κι εσύ στην παρέα μας…
www.youtube.com/olympiacosbc».