Ο Ντέιβιντ Μπλατ δεν είχε διάθεση για πολλά λόγια μετά το κάζο από το Περιστερί. Ο προπονητής του Ολυμπιακού ήταν.. λιτός και λακωνικός στις δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου μετά το ματς.

Ο Αμερικανοϊσραηλινός κόουτς πάντως, έβγαλε κάποιες… ειδήσεις.

Στο ερώτημα αν έχει κάνει τον απολογισμό της κακής πορείας στην Euroleague με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο τόνισε ότι μιλάει κάθε μέρα μαζί τους για όλα τα θέματα. Επίσης ξεκαθάρισε ότι η ομάδα πρέπει να αφήσει πίσω τον αποκλεισμό από την Euroleague και να προχωρήσει μπροστά: «Μιλάμε κάθε μέρα για τα πάντα. Πρέπει να προχωρήσουμε. Χάσαμε την πρόκριση για κάποιους πόντους εδώ και εκεί. Πρέπει να το αποδεχθούμε και να προχωρήσουμε».

Ο Ντέιβιντ Μπλατ ρωτήθηκε και το αν σκέφτεται πλέον να ρίξει στα υπόλοιπα ματς του πρωταθλήματος κι άλλα νέα παιδιά της ομάδας από το εφηβικό τμήμα, καθώς η διοίκηση έχει ξεκαθαρίσει ότι ο Ολυμπιακός δεν θα παίξει σε κανένα ματς με τον Παναθηναϊκό, άρα ο σύλλογος δεν έχει κανένα βαθμολογικό άγχος πλέον. Ο προπονητής του Ολυμπιακού είπε όμως, ότι αυτό δεν θα γίνει, διότι η ομάδα συνεχίζει να μετέχει στο πρωτάθλημα. «Οχι… Παίζουμε κανονικά μέχρι να υπάρξει κάτι πολύ συγκεκριμένο».

Ο Μπλατ έκανε αναφορά και στην κάκιστη εμφάνιση και ανέφερε: «Συγχαρητήρια στο Περιστέρι. Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Για μία ακόμη φορά δεν σουτάραμε με καλά ποσοστά, ενώ αμυντικά καταρρεύσαμε σε κάποια συγκεκριμένα plays που αν και τα είχαμε προετοιμάσει, δεν κάναμε καλή δουλειά».