Το Πάσχα είναι προ των πυλών, με τους παίκτες του Ολυμπιακού να μην έχουν περισσότερες ημέρες διακοπών λόγω των αγώνων για τους “8” της Ευρωλίγκας, όμως βρήκαν λίγο χρόνο για να μοιράσουν χαρά στους μικρούς φίλους της ομάδας.

Το πρόγραμμα One Team σε συνεργασία με την Ευρωλίγκα έφερε στο βοηθητικό γήπεδο του ΣΕΦ τους μαθητές του ΕΕΕΚ Πειραιά και ο Ματ Λοτζέσκι με τον Έρικ Γκριν έδωσαν το παρόν μοιράζοντας δώρα ενώ παράλληλα έκαναν προπόνηση με τα παιδιά. Στο τέλος βγήκαν φωτογραφίες και μοίρασαν αυτόγραφα.

Ο Ματ Λοτζέσκι μετά το τέλος της εκδήλωσης τόνισε: «Ήταν όμορφο που ήρθαμε εδω, είδαμε τα παιδιά και τους ευχηθήκαμε καλό Πάσχα. Περάσαμε πολύ όμορφες στιγμές μαζί τους κι ελπίζω να απολαμβάνουν το μπάσκετ. Υποστηρίζω ο πρόγραμμα «One Team». Γνωρίζω καλά τι σημαίνει ένα παιδί με ειδικές ανάγκες, καθώς έχω και στην οικογένειά μου ένα τέτοιο παιδί. Είναι σημαντικό οι ομάδες της Euroleague να κάνουν ανάλογες εκδηλώσεις, καθώς βοηθούν παιδιά που δυσκολεύονται να κάνουν κάποιο σπορ».

Στο ίδιο μήκος κλίματος κινήθηκε και ο Έρικ Γκριν: «Είναι ένα πολύ όμορφο πρόγραμμα, απολαμβάνω το να είμαι εδώ και να περνάω αυτές τις ωραίες στιγμές μετά τα παιδιά. Πραγματικά ήταν κάτι που μου άρεσε ιδιαίτερα και πέρασα πολύ όμορφα. Είναι κάτι θαυμάσιο να βοηθάμε, σου δίνει χαμόγελο όλο αυτό. Είναι ευτυχία να βλέπεις αυτά παιδιά χαρούμενα».