Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τα ταξίδια του σε Ελλάδα και Ευρώπη και καλείται να αγωνιστεί στην Καβάλα και να κατακτήσει ακόμη δύο σημαντικούς βαθμούς ενόψει της συνέχειας της σεζόν. Ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους θα βρίσκεται στη 12άδα της ομάδας του Πειραιά και με δηλώσεις του τόνισε πως οι φιλοξενούμενοι θα πρέπει να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους, προκειμένου να πάει τη νίκη.

Αναλυτικά ο Λιθουανός γκαρντ τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: “Για ακόμη μια φορά τη φετινή σεζόν έχουμε μπροστά μας μια γνωστή κατάσταση όπως αυτή που βιώνουμε τώρα. Παίξαμε μεσοβδόμαδα εκτός έδρας στην Ευρωλίγκα και τώρα έχουμε ακόμη ένα ταξίδι για άλλο ένα ματς μακριά από την γήπεδο μας. Πλέον έχουμε συνηθίσει και έχουμε μάθει να ζούμε με την κούραση και τα συνεχόμενα ταξίδια. Είμαστε επαγγελματίες και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Το ματς με την Καβάλα χρειάζεται ιδιαίτερη συγκέντρωση καθώς πρόκειται για μια αξιόμαχη ομάδα στην έδρα της, αλλά και επειδή παίζουμε στις12:30 το πρωί. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να δώσουμε το 100% των δυνάμεων μας για να πάρουμε τη νίκη”.

Από την πλευρά του ο Μίλαν Τόμιτς, είπε: “Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα η οποία είναι ιδιαιίτερα ανταγωνιστική μπροστά στο κοινό της. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 12:30 οπότε πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Αντιμετωπίζουμε και αγωνιστικά προβλήματα, οπότε όλοι πρέπει να έχουν την απόλυτη συγκέντρωση για να παρουμε το παιχνίδι. Για άλλη μια φορά για εμάς τα πάντα θα αρχίσουν από την άμυνα μας. Θέλουμε να βγάλουμε ενέργεια στην άμυνα και να πάρουμε εύκολους πόντους από τον αιφνιδιασμό”.