Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο στο κλειστό του ΣΕΦ την Κάχα Λαμποράλ, με τον Στράτο Περπέρογλου να τονίζει πως η ομάδα του θα πρέπει να ελέγξει τον ρυθμό αν θέλει να κατακτήσει τους δύο βαθμούς της νίκης. Ο Έλληνας φόργουορντ αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι, καθώς ο Κώστας Παπανικολάου είναι αμφίβολος.

Ο Περπέρογλου δήλωσε αναλυτικά: “Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Η Κάχα Λαμποράλ είναι καλή ομάδα. Από την πλευρά μας εμείς πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό, να κάνουμε το παιχνίδι μας και να βάλουμε τους κανόνες μας. Σε περίπτωση νίκης θα έχουμε κάνει μεγάλο βήμα για την πρόκριση, αλλά τίποτα οριστικό. Όπως είπα πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό αφού παίζουμε με ισπανική ομάδα και να μην τους επιτρέψουμε να τρέξουν σε ανοιχτό γήπεδο”.

Από την πλευρά του ο Ντορόν Πέρκινς, είπε: “Είναι μία καλή ευκαιρία για μένα. Ο Ολυμπιακός είναι μία σπουδαία ομάδα να παίζεις. Θέλω να παίξω και να βοηθήσω. Ήταν εύκολη απόφαση, ο Ολυμπιακός είναι ομάδα υψηλού επιπέδου και μεγάλη προοπτική για μένα”.

Για το αν θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο στην αναμέτρηση με την Κάχα Λαμποράλ: “Εξαρτάται από τους προπονητές, εγώ προσπαθώ να είμαι έτοιμος, μπορεί ναι μπορεί και όχι. Θέλω χρόνο προσαρμογής καθώς ήμουν στην Κίνα, δεν είναι εύκολο. Έχουμε Αμερικανούς στην ομάδα και αυτό κάνει πιο εύκολη την προσαρμογή μου. Νιώθω ευλογημένος, είναι μεγάλη ευκαιρία για εμένα, ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα να πάρει τίτλους που είναι και ο δικός μου στόχος. Ξέρω τι μπορώ να κάνω, νιώθω καλά, θα είναι ωραίο να δείξω σε όλους”.