Στο Κάουνας βρίσκεται ο Ολυμπιακός για τον “τελικό” που θα καθορίσει την πρωτιά του Γ’ ομίλου της Ευρωλίγκα, ενάντια στην Ζαλγκίρις. “Νομίζω ότι η Ζαλγκίρις Κάουνας είναι μία από τις καλύτερες ομάδες αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη, επειδή είναι σε πολύ καλή φόρμα. Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού, επειδή είναι μία κλασική λιθουανική ομάδα που αρέσκεται στο να παίζει γρήγορα” είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας και συμπλήρωσε:

“Πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα και να προσπαθήσουμε να σταματήσουμε τους αιφνιδιασμούς. Είναι λάθος να συγκρίνουμε τα δύο παιχνίδια, το πρώτο ήταν εντελώς διαφορετικό παιχνίδι διότι και οι δύο ομάδες έχουν αλλάξει πολλά στοιχεία στο παιχνίδι τους”.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης είπε: “Η Ζαλγκίρις είναι μία πολύ καλή ομάδα. Έπαιξαν πολύ καλά από την αρχή της σεζόν ιδιαίτερα στην έδρα τους. Δεν έχουμε ξεχάσει πως χάσαμε το πρώτο παιχνίδι. Είδαμε τα λάθη μας και τώρα θέλουμε να κερδίσουμε και να προσπαθήσουμε να τελειώσουμε πρώτοι στον όμιλο. Δεν θα είναι εύκολο και το ξέρουμε όλοι αυτό”.