Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ τον Απόλλων Πατρών με τον Τζος Πάουελ να θέλει αυτός και οι συμπαίκτες του να κάνουν αυτό που πρέπει και να κατακτήσουν ακόμη μία νίκη. Επίσης ο Αμερικανός περιμένει στο συγκεκριμένο παιχνίδι μία γιορτινή ατμόσφαιρα στο κλειστό του ΣΕΦ.

Αναλυτικά ο Τζος Πάουελ, τόνισε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: “Είναι ευχάριστο που θα δώσουμε το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας μετά την κατάκτηση του ευρωπαϊκού. Γνωρίζουμε πως η ατμόσφαιρα θα είναι γιορτινή, αλλά εμείς θα πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας και να πάρουμε ακόμη μια νίκη ώστε να ολοκληρώσουμε σωστά τις υποχρεώσεις μας στην κανονική περίοδο”.

Από την πλευρά του ο Χρήστος Παππάς είπε: “Μετά το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό έχουμε ακόμη ένα ματς μπροστά μας ώστε να καταφέρουμε να γυρίσουμε τον διακόπτη και πλέον να αφήσουμε πίσω μας οριστικά ό,τι έγινε στο Final Four του Λονδίνου. Δεν είναι εύκολο, αλλά είμαι σίγουρος πως άπαντες στην ομάδα θα το καταφέρουμε ώστε να παρουσιαστούμε απόλυτα έτοιμοι από το πρώτο κιόλας ματς του πρώτου γύρου των play off. Ο Απόλλωνας Πατρών είναι μια ομάδα που είτε παίζει στην έδρα της, είτε εκτός, προσπαθεί να βγάλει ένα συγκεκριμένο στυλ μπάσκετ. Εμείς από τη μεριά μας θα πρέπει και πάλι να αρχίσουμε τα πάντα από την άμυνα μας και να βγάλουμε από εκεί όλη μας την ενέργεια”.