Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να μπει με το… δεξί στους τελικούς της Basket League ΟΠΑΠ, με τον Κάιλ Χάινς να τονίζει πως η ομάδα του τα έκανε όλα λάθος. Ο Αμερικανός ψηλός των “ερυθρολεύκων” υπογράμμισε επίσης πως ο σύλλογος του Πειραιά βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και πως αυτό που πρέπει να γίνει είναι να μείνουν όλοι ενωμένοι.

Αναλυτικά ο Κάιλ Χάινς, τόνισε μετά το τέλος του αγώνα: “Δεν παίξαμε καθόλου καλά, σε κανένα σημείο του αγώνα. Τα κάναμε όλα λάθος. Είχαμε πολλά άστοχα σουτ και αυτό φαίνεται από τα ποσοστά μας στα τρίποντα και δεν υπήρξε συγκέντρωση στις ενέργειες μας. Παρ’ όλα αυτά είχαμε ευκαιρίες να μπούμε και πάλι στην διεκδίκηση του παιχνιδιού όμως δεν τις εκμεταλλευθήκαμε.

Τώρα είμαστε με τη πλάτη στον τοίχο και γνωρίζουμε τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε μέσα σε μια καυτή έδρα. Αυτό που είπαμε όμως και στα αποδυτήρια είναι ότι πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να πολεμήσουμε. Είμαστε έμπειρη πλέον ομάδα και πρέπει να είμαστε ενωμένοι ακόμη και στις δύσκολες στιγμές όπως αυτή. Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη”.

Για την απουσία του Έισι Λο, είπε: “Σίγουρα πρόκειται για ένα πολύτιμο παίκτη για εμάς, ο οποίος βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, όμως δεν μπορούμε να επικαλεστούμε την απουσία του σαν δικαιολογία για την κακή μας εμφάνιση και την ήττα”.