Ο Μπράιαντ Ντάνστον ήταν ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού στη νίκη επί της Μπάγερν στο ΣΕΦ με τον ίδιο πάντως να τονίζει πως αυτό που μετράει περισσότερο για αυτός είναι η νίκη. Ο Αμερικανός σέντερ αναφέρθηκε και στην κακή αμυντική εικόνα της ομάδας του στο τρίτο δεκάλεπτο, ενώ θέλει η ομάδα του να διορθώσει τα λάθη της και να παρουσιάσει καλύτερη εικόνα στο μέλλον. Αναλυτικά ο Ντάνστον τόνισε μετά το τέλος του αγώνα:

«Ήταν το πιο δύσκολο μέχρι στιγμής παιχνίδι μας στην Ευρωλίγκα, αλλά εμείς το κάναμε έτσι. Ξεκινήσαμε καλά τον αγώνα και πήραμε μια σημαντική διαφορά αλλά μετά τα μέσα του τρίτου δεκάλεπτου δεν ήμασταν καθόλου καλοί στην άμυνα, χάσαμε πολλά ριμπάουντ και κάναμε πολλά λάθη. Έτσι επιτρέψαμε στη Μπάγερν που είναι μια καλή ομάδα να το εκμεταλλευθεί και να μπει και πάλι στο παιχνίδι. Είναι σίγουρα σημαντικό που είμαστε η μοναδική αήττητη ομάδα στον όμιλο μας.

Τώρα κοιτάζουμε μπροστά το επόμενο παιχνίδι, να δούμε τα λάθη μας, να δουλέψουμε επάνω σε αυτά και να γίνουμε καλύτεροι». Όσον αφορά την προσωπική του απόδοση σχολίασε: «Υπήρχε έντονη πίεση από τον αντίπαλο στα γκαρντ μας και έτσι έπαιρνα περισσότερο τη μπάλα στη ρακέτα και σκόραρα. Προσπαθώ σε κάθε ματς για το καλύτερο, όμως αυτό που μετράει είναι ότι νικήσαμε».